1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАРАДА ОДЕСЬКОЇ ОВА ЩОДО...

НАРАДА ОДЕСЬКОЇ ОВА ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ОБЛАСТІ

Сьогодні перший заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан спільно з начальником та спеціалістами відділу освіти,  охорони здоров’я,  культури та спорту райдержадміністрації взяли участь в онлайн нараді Одеської ОВА по обговоренню нагальних питань організації освітнього процесу в навчальних закладах області.

Нарада проходила під керівництвом директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександра Лончака.

Під час наради керівник Департаменту надав  роз’яснення щодо використання коштів освітньої субвенції, впровадження реформи Нової української школи та  шкільного харчування та інші.

Також присутні обговорили реалізацію Плану проведення спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів та студентів на 2023-2024 навчальний рік «Пліч-о-пліч зі спортом».

Крім того директор Департаменту освіти і науки Одеської ОДА Олександр Лончак зазначив, що ключова умова очного навчання учнів – це наявність укриттів у школах. Тому цьогоріч уряд збільшив субвенцію на їхній ремонт та будівництво до 2,5 млрд грн. Одеська область теж може отримати фінансування на ці цілі.

У завершенні наради перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан надав ряд відповідних доручень.