1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПОНАД 13...

НОВИНИ ГРОМАД: ПОНАД 13 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ З БЮДЖЕТУ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ БУЛО СПРЯМОВАНО У МИНУЛОМУ РОЦІ НА ДОПОМОГУ ЗАХИСНИКАМ

На 72-ї сесії Болградської міської ради, що пройшла наприкінці березня, депутати оцінили результативність виконання Програми забезпечення громадської безпеки, профілактики злочинності та зміцнення правопорядку в Болградської територіальної громади на 2021-2023 роки за минулий рік.

«Програма була ефективною та результативною, дозволила зміцнити безпеку населення та матеріально – технічну базу військових частин сил оборони України на півдні України», – зазначив на сесії доповідач – головний спеціаліст з питань цивільного захисту Болградської міської ради Сергій Гончаров.

Про це свідчать й наведенні суми, які були спрямовані на реалізацію цієї програми торік.

Зазначимо, що більша частина з передбачених на 2023 рік майже 16 мільйонів гривень були витрачені на посилення матеріального забезпечення Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної політики, військових частин А 2613 та А7350, поліпшення забезпечення необхідних нагальних потреб формувань територіальної оборони та Збройних сил України на півдні України, здійснення централізованого забезпечення необхідної матеріально-технічної бази, військовим обладнанням та технікою.

А саме:

– 562,755 тис. грн – на забезпечення діяльності Болградського РТЦК та СП

– 5 000,000 тис. грн – придбання матеріально-технічних засобів, будівельних матеріалів, засобів розвідки та спостереження та засоби підготовки до зимового періоду, а також підготовки та проведення опалювального сезону, тощо для підшефної військової частини А 2613.

– 324,983 тис. грн – придбання будівельних матеріалів; господарських товарів; бензопил; генераторів; газового комплекту тощо для військової частини А 7350 – підрозділу територіальної оборони;

– 7 245,000 тис. грн – у вигляді субвенції Одеському обласному бюджету для централізованого забезпечення необхідних нагальних потреб формувань територіальної оборони та Збройних сил України на півдні України.

Ще 1 520,258 грн було спрямовано посиленню матеріального забезпечення Болградського районного відділу поліції та підрозділу добровільної народної дружини.

Загалом на реалізацію Програми у 2023 році було спрямовано понад 13, 5 мільйонів гривень.

«Ми будемо і надалі робити все, щоб підтримати наших захисників. Адже саме завдяки їм, ми можемо сьогодні щось реалізовувати й в інших сферах нашого життя», – зазначив Болградський міський голова Сергій Димитрєів після того, як депутати своїм голосування схвалили щорічний за 2023 рік та підсумковий звіт про результати виконання Програми забезпечення громадської безпеки, профілактики злочинності та зміцнення правопорядку в Болградської територіальній громаді на 2021-2023 роки.

За інформацією Болградської міської ради