1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРИ БОЛГРАДСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРИ БОЛГРАДСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ СТВОРЕНО МОЛОДІЖНУ РАДУ

У минулу суботу в залі засідань корпусу № 1 Центру культури та дозвілля Болградської міської ради відбулись установчі збори щодо формування складу Молодіжної ради при Болградській міській раді. В заході взяли участь члени ініціативної групи з підготовки установчих зборів, а також кандидати до складу Молодіжної ради.

«Радію з того, що у нашій громаді зростає така активна та свідома молодь, яка буде потужною силою позитивних змін. Я вважаю, що Молодіжна рада, це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Ми завжди тісно співпрацюємо з молодими людьми й нам цікава ваша думка щодо розвитку нашої громади. Адже ви рухаєтесь зовсім іншим вектором розвитку, тому що змінюється наша країна та суспільство, відповідно й змінюються думки наших молодих людей. Тож бажаю кожному з вас реалізувати свій творчий потенціал, досягти поставлених цілей», – на початку роботи установчих зборов звернулась до претендентів у склад Молодіжної ради секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко.

Під час засідання було обрано склад Молодіжної ради, до якої увійшло 16 молодих активних та креативних представників Болградської громади.

У цей день також було проведено перше засідання Молодіжної ради, на якому шляхом відкритого голосування було обрано її керівний склад. Так, головою Молодіжної ради обрана Анастасія Безсонова, її заступником – Олег Мадревський, секретарем — Емма Кишлали та прессекретарем Софія Чебан.

«Відтепер у вас є законне право впливати на розвиток громади, робити її кращою. Тому чекаємо від вас нових креативних ідей і проєктів, які завжди готові підтримати», – вітаючи представників Молодіжної ради, зазначила очильниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна.

Нагадаємо, Молодіжна рада – це консультативно-дорадчий орган, утворений для сприяння участі молоді у формуванні та реалізації молодіжної політики на території Болградської громади, активізації громадської позиції, налагодження ефективної взаємодії між молоддю та органами місцевого самоврядування.

Додамо, що справжнім подарунком для членів Молодіжної ради, а також ініціативної групи, стала зустріч з Євгеном Пельтеком, випускником Болградської школи №3, братом загиблого Захисника України Едуарда Пельтек, учасником польського пісенного конкурсу «Голос. Польща». Молодий музикант відгукнувся на запрошення Жанни Сусліної зустрітися з молоддю громади.

Євген не тільки співав для присутніх, а й відверто, іноді з самоіронією, розповідав про своє становлення як музиканта, про свій шліх, надаваючи впевненість у тому, що все здійснюється, якщо віриш в себе та свою мрію.

За інформацією Болградської міської ради

и ещё 5

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться