1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В КРИНИЧНЕНСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В КРИНИЧНЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ – СЕМЕНА МИХАЙЛОВИЧА ДЕМИРОВА

03 квітня 2024 року відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Семена Демирова, матроса ЗСУ, гранатометника роти морської піхоти в/ч А4635. 15 серпня 2023 року, захищаючи територіальну цілісність України, під час виконання бойового завдання в результаті артобстрілу Семен загинув.

Меморіальну дошку встановлено на фасаді Криничненського ліцею, в якому колись навчався Герой, який віддав своє життя, захищаючи Україну.

На відкритті зібралися рідні та близькі Семена, Криничненський сільський голова Степан Веліков, директор Криничненського ліцею Віра Меньшеніна, представники Криничненської сільської ради, учні та вчителі ліцею, настоятель св. Дмиріївської церкви отець Федір.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять загиблого та усіх військовослужбовців, хто віддав життя у боротьбі за нашу державу.

Багато слів хороших та сумних було сказано під час заходу. Загиблого героя не повернути, але пам’ять про нього завжди житиме в наших серцях. Криничненська сільська рада висловлює подяку Болградській районній спілці ветеранів АТО за виготовлення меморіальної дошки.

Вічна пам’ять Герою України!

Слава Україні!

Героям слава!

За інформацією Криничненської сільської ради