1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: БОЛГРАДСЬКА...

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: БОЛГРАДСЬКА РВА ПРОАНАЛІЗУВАЛА ТЕНДЕРИ НА 99,9 МЛН. ГРН

В межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність» Болградською РВА постійно проводиться моніторинг публічних закупівель, які проводяться в громадах району.

24 квітня голова Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з першим заступником голови Болградської РВА Валерієм Єребаканом, заступником Болградської РВА Олександром Іордановим та начальником відділу фінансів Болградської РВА Павлом Синельниковим провів робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах Болградського району.

Так, за період з 17 по 24 квітня 2024 року спеціалістами Болградської РВА відпрацьовано 4 закупівлі на загальну суму 99980,9 тис. грн. проведених в Болградській, Бородінській та Арцизькій громадах району.

Предметом закупок стали послуги з реконструкції будівлі навчального закладу, послуги телефонного зв’язку та передачі даних, закупівля телевізійного та аудіовізуального обладнання й закупівля продуктів харчування для закладів освіти.

Аналізуючи тендер учасники наради акцентували увагу на дотримання цінової політики під час проведення закупок.

Також були проаналізовані укладені прямі договори громадами району.

По завершенні голова Болградської РВА надав ряд відповідних доручень заступнику та керівникам структурних підрозділів Болградської РВА.