1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СПЕЦІАЛІСТИ ОДЕСЬКОЇ ОВА ПРОВЕЛИ...

СПЕЦІАЛІСТИ ОДЕСЬКОЇ ОВА ПРОВЕЛИ МОНІТОРИНГ ГРОМАД БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

До Болградського району з робочим візитом завітали Олександр Гофман – радник заступника голови Одеської ОВА Сергія Кропиви, спеціаліст Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Наталія Смертенюк та заступник директора Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА Артем Булгару.

Протягом двох днів спеціалісти Одеської ОВА проводили зустрічі та співбесіди з головами громад Болградського району. Також поспілкувались з заступником Болградської РВА Олександром Іордановим та начальником відділу економіки та агропромислового розвитку Болградської РВА Світланою Вербановою.

Метою зустрічей стало вивчення соціальних потреб громад, вирішення проблемних питань, а також вивчення ситуації щодо виявлення та створення інвестиційних майданчиків на території Болградського району.

Представники Одеської ОВА презентували керівництву району й головам громад дві платформи «Спільнота» та «DREAM».

Платформа «DREAM» – це державна електронна екосистема, яка забезпечує єдиний цифровий маршрут для всіх проєктів відбудови та дозволяє приймати ефективні рішення щодо залучення інвестицій, розвитку окремих галузей, громад та територій.

Платформа «Спільнота» – це портал активних громадян. Онлайн-платформа для консолідації громадян задля вирішення суспільно важливих питань.

Спеціалісти Одеської ОВА ознайомились з соціальним та економічним станом громад та інвестиційними проєктами, які реалізуються та плануються впровадити.

З керівництвом Болградської РВА та міської ради обговорили організацію та проведення в м. Болграді Міжнародного Бессарабського економічного форуму.

Подібні плідні зустрічі корисні для розвитку району й громад та залучення інвестицій, що є зв’язуючою ланкою між владою та потенційними інвесторами.