1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В АРЦИЗЬКОМУ ВІДДІЛІ БОЛГРАДСЬКОЇ...

В АРЦИЗЬКОМУ ВІДДІЛІ БОЛГРАДСЬКОЇ ФІЛІЇ ЦЗ ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЕМ

📗Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження взаємовигідних партнерських відносин між службою зайнятості і роботодавцями.

✔️ Однак, щоб стимулювати роботодавців на створення нових робочих місць, до них треба вчасно та якісно доносити інформацію про економічну вигоду та соціальну значимість офіційного працевлаштування безробітних громадян.

♻️Саме цим займаються фахівці Арцизького відділу Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості під час особистих зустрічей з роботодавцями, на семінарах і масових заходах. Так, нещодавно відбулась робоча зустріч начальника Арцизького відділу Парасковії Кутирьової та консультанта роботодавця Арцизького відділу Наталії Пендюріної з роботодавцями.

🔗 Під час зустрічі фахівці надали вичерпну інформацію про послуги служби зайнятості для роботодавців, про сучасні ефективні форми та методи співпраці з роботодавцями, можливість роботодавця отримувати відшкодування єдиного соціального внеску на новостворені робочі місця при працевлаштуванні безробітних громадян.

💚Крім того, було обговорено поточні та перспективні потреби в кадрах та можливості служби зайнятості у підборі персоналу, напрями співпраці з метою вирішення головного завдання – працевлаштування незайнятих громадян на вільні та новостворені робочі місця.

За інформацією Арцизького відділу Болградської філії ЦЗ