1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВИЗНАЧИЛИ...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВИЗНАЧИЛИ КОМАНДИ ПЕРЕМОЖЦІВ РАЙОННОГО ЕТАПУ ЗМАГАНЬ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ

У межах всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» в Болградському районі завершився районний етап наймасштабніших учнівських змагань.

Чотири місяці тривала запекла боротьба з баскетболу та волейболу, футзалу, спортивного орієнтування та черліденгу за звання найкращої шкільної команди Болградського району. До участі у Всеукраїнських змаганнях зареєструвалися 95 шкільних команд зі всіх територіальних громад району (979 учнів).

Змагання проводилися в три етапи: шкільні змагання, на яких обиралася краща команда із заявлених видів спорту; територіальні змагання, які визначили команду-переможця для участі в районному етапі; районні змагання, перемога у яких дає старт для участі в обласному та всеукраїнському етапах.

Районні змагання в Болградському районі пройшли на спортивних майданчиках Арцизької, Болградської, Тарутинської та Теплицької громад.

Розпочалися турніри 13 квітня з волейболу серед юнаків. Урочисте відкриття відбулося на базі Арцизького опорного закладу освіти №1. В запеклій боротьбі перемогу здобула команда Надеждівського ліцею Арцизької міської ради.

16 квітня в Арцизькому ліцеї №4 відбулися районні змагання з волейболу серед дівчат. І знову першими стали юні спортсмени Арцизької громади. Скарбничку перемог поповнила команда Арцизького ліцею №4 Арцизької міської ради.

На спортивному майданчику Болградської міської ради 20 квітня зустрілися 8 команд футболістів. Гра була дуже напруженою. Але команда опорного закладу «Болградський ліцей» Болградської міської ради довела, що вона гідна представляти район в обласних змаганнях з футзалу.

26 квітня селище Тарутино стало місцем для спортивного орієнтування шкільних команд. Кращої стала команда Тарутинського ліцею Тарутинської селищної ради.

Завершилися районні змагання 27 квітня. В цей день на двох майданчиках змагалися найкрасивіші дівчата – прихильниці черліденгу та дівчата й юнаки баскетболісти.

Районні змагання з черліденгу провів Веселокутський ліцей Теплицької сільської ради. Перемогу здобула команда Рівненського ліцею Тарутинської селищної ради.

Найкращими з баскетболу стали команди Виноградівського опорного закладу освіти (юнаки) та Кам’янського ліцею (дівчата) Арцизької міської ради.

Урочисте закриття районного етапу пройшов на базі Арцизького опорного закладу освіти №1.

Отже, сім команд закладів освіти Болградського району стали переможцями районного етапу. Попереду обласні змагання, які пройдуть з 15 по 24 травня.

Бажаємо нашим спортсменам перемоги у обласних змаганнях.

#разомпереможемо#плічопліч#шкільніліги#scl#scl_odesaregion