1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Сьогодні, 09 квітня 2024 року під керівництвом голови районної державної (військової) адміністрації Михайла Шарафаненко відбулось засідання колегії Болградської райдержадміністрації. У засіданні взяли участь члени колегії, заступники начальника Болградської РВА та керівники структурних підрозділів Болградської РВА.

Під час засідання присутніх ознайомили з проєктом Програми економічного і соціального розвитку Болградського району на 2024 рік. З даного питання доповіла начальник відділу економіки та агропромислового розвитку Болградської РВА Світлана Вербанова. Вона зазначила, що Програма економічного і соціального розвитку Болградського району на 2024 рік розроблена з метою створення необхідних економічних і організаційних умов для реалізації державної політики в короткостроковій перспективі. Програма базується на основних заходах Програми соціально-економічного та культурного розвитку Одеської області на 2024 рік.

У Програмі наведено аналіз та тенденції економічного і соціального розвитку району за 2023 рік на підставі даних державної статистичної звітності, бюджетних організацій та інших джерел, визначені актуальні питання та основні завдання економічного і соціального розвитку району на 2024 рік.

В ході засідання члени колегії обговорили основні напрямки програми та надали свої зауваження та пропозиції.

За підсумками розгляду зазначеного питання та конструктивної роботи колегією прийнято відповідні рішення та розпорядження.

Найближчим часом на позачерговому засіданні сесії Болградської районної ради буде розглянуто питання про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Болградського району на 2024 рік.