1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ!

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ!

ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛІВ НА В’ЇЗД, ПЕРЕБУВАННЯ, ПРОЖИВАННЯ, ПРОВАДЖЕННЯ РОБІТ І ПРОПУСК У ПРИКОРДОННУ СМУГУ

Положенням про прикордонний режим передбачено Порядок видачі дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу, яким встановлено механізм, що визначає організаційні та процедурні питання щодо видачі органами Державної прикордонної служби України дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу громадянам України та іншим особам, а також категорії осіб, в’їзд і перебування яких у прикордонній смузі здійснюється без дозволу.

ЯК ОФОРМИТИ ДОЗВІЛ НА ПЕРЕБУВАННЯ В ПРИКОРДОННІЙ СМУЗІ

Дозвіл надається на безоплатній основі впродовж 10 робочих днів з дня надходження звернення.

Для отримання дозволу потрібно подають заяву, відповідно до вимог, і вказують, з якою метою потрібен дозвіл. Звернення щодо отримання дозволу можна подавати як у письмовій, так і в електронній формі на електронну адресу з особистим підписом або накладанням електронного підпису.

У зверненні вказується:

– прізвище, ім’я та по батькові (за наявності);

– дата народження;

– громадянство особи, яка перебуватиме у межах прикордонної смуги;

– реквізити документа, що посвідчує її особу;

– місце проживання (місце перебування);

– засоби зв’язку;

– вид дозволу (на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт чи пропуск);

– строк дії дозволу (для дозволів на в’їзд і провадження робіт);

– мета отримання дозволу;

– правові підстави для отримання дозволу.

Дозвіл для мешканців, які проживають, перебувають та будуть тимчасово перебувати, розташованих у межах прикордонної смуги 5 км., надається безстроково.

До звернення громадян України про надання дозволу додаються копії документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, а також повноваження на подання звернення — у разі подання звернення законним представником або уповноваженою особою.

Для оформлення дозволів необхідно звертатись на адресу прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України:

17 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІМЕНІ ПОЛКОВНИКА ОЛЕКСАНДРА ЖУКОВСЬКОГО (ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ ТА БОЛГРАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬОВАНІ ПРИКОРДОННІ РАЙОНИ) особа має офіційно звернутися за адресою:

– для подання звернень в письмовій формі (особисто або поштою): 68600, Одеська область м. Ізмаїл, вул. Г. Музиченка, 31

– для звернень в електронній формі особа має офіційно звернутися на електронну адресу – Izmail_zagin@dpsu.gov.ua

– для з’ясування додаткової інформації, щодо отримання дозволів просимо звертатися телефоном: (04841) 2-31-58, тел/факс (04841) 2-07-30

БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ ЗАГІН (ОДЕСЬКИЙ, БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ, БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОНИ) особа має офіційно звернутися за адресою:

– для подання звернень в письмовій формі (особисто або поштою): 67707, м. Білгород-Дністровський, вул. Військової слави, 14.

– для звернень в електронній формі:

е-mail: bilgorod_dnistrovskiy_zagin@dpsu.gov.ua

– для з’ясування додаткової інформації, щодо отримання дозволів просимо звертатися телефоном: (04849)-6-01-98.

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ! ЦЕ ВАЖЛИВО!!!

За порушення прикордонного режиму передбачена адміністративна відповідальність за ст. 202 у вигляді штрафу у розмірі від 1700 грн. до 3400 грн.