1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО ПРОЄКТУ “ЗАКРИЄМО...

ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО ПРОЄКТУ “ЗАКРИЄМО НЕБО ОДЕЩИНИ”

Благодійною організацією «Благодійний фонд» «Разом для України» реалізується проєкт «Закриємо небо Одещини». В рамках реалізації проєкту відкрито збір на 6 млн. грн.

Дізнатися детальну інформацію про проект та задонатити на нього можна за посиланням – https://www.razomforukraine.org/ua/close-odessa-sky/

Мета проекту – збір коштів на засоби для захисту цивільної інфраструктури (10 комплексів з лазерними прожекторами + додаткова гарнітура), які підвищують видимість БпЛА та можливість їхнього знищення.

Маючи такі комплекси в достатній кількості, мобільні групи ППО зможуть швидше виявляти та знищувати цілі, запобігаючи нищівним ворожим ударам по цивільній інфраструктурі Одещини.

Реалізуючи проєкт БО «БФ» «Разом для України» вже здійснено наступні кроки: відкрито спеціальний субрахунок для збору коштів виключно на даний проєкт, придбано й передано військовим перші прожектори, зарядні станції, телекомунікаційні комплекси та планшети на суму 538 000 грн. Спільно з військовими протестовано ефективність роботи комплексів із лазерними прожекторами.

Підтримаємо ініціативу разом!