1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПРОДОВЖУЄ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ПРОЄКТІ «ІМПУЛЬС»

Масштабний багатомісячний проєкт продовжує реалізацію, днями учасники проєкту отримали свідоцтва про опанування навчальної програми «Молодіжний працівник» державного зразка від Міністерства молоді та спорту України.

Сертифікати отримали Серафим Серафимов – Сектор міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради”, Ірина Арнаутова – Відділ культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради та Анастасія Безсонова КЗ “Центр культури та дозвілля” Болградської міської ради Одеської області.

Крім навчання для цих спеціалістів, яке відбулося ще в березні, Болградська громада отримує цінну підтримку в оформленні необхідних документів для відкриття Молодіжного простору. Тренер Ольга Сагайдак.

Молодіжний простір та молодіжне об’єднання невичерпний ресурс не тільки для ідей та стратегій, а також для впровадження Молодіжної політики яку активно здійснює Болградська міська рада.

Оформлення положень, програм, та плану роботи молодіжного простору – складна робота, тому експертна підтримка проекту «Імпульс» – є важливою. Завершення цього етапу проєкту планується в липні 2024 року.

Болградська міська рада HOVERLA / проєкт USAID в Україні Асоціація Молодіжних працівників України – АМПУ

За інформацією Болградської міської ради