1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: “У ПОШУКАХ...

НОВИНИ ГРОМАД: “У ПОШУКАХ ЛІТА” – КАЗКА ОЖИЛА В БОЛГРАДСЬКОМУ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОМУ ЦЕНТРІ

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, Болградський ІРЦ перетворився на справжню казкову країну, де панувала атмосфера радості та єднання. У цей день фахівці закладу запросили в гості до своїх вихованців учасників гуртка «Прем’єра» Болградського центру дитячої та юнацької творчості (керівник – Наталя Волошина), які організували яскраве свято “У пошуках літа”. Цього дня казка ожила: барвисті декорації, чудові костюми, захоплюючі змагання, веселі мелодії створили незабутню атмосферу. Разом з героями театрального дійства вихованці ІРЦ танцювали, грали та долали різні перешкоди, щоб нарешті знайти заповітне літо, яке принесло з собою тепло та щастя.

Після неймовірних пригод дітлахи були нагороджені грамотами за наполегливість та старанність, за активну участь у житті центру, за оптимізм та щиру усмішку, а з нагоди Дня захисту дітей отримали приємні подарунки.

Щира турбота робить світ кращим, адже дає дітям з особливими потребами можливість повірити у власні сили, а також дарує незабутні враження та віру в те, що дива трапляються. Нехай казка, що ожила в Болградському ІРЦ, стане символом єднання, любові та безмежних можливостей для кожної дитини!

За інформацією Болградського ІРЦ