1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В БОЛГРАДІ...

НОВИНИ ГРОМАД: В БОЛГРАДІ ВПЕРШЕ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ХОРЕОГРАФІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «РИТМИ ТАНЦЮ»

За ініціативи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради та за підтримки відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради в Болграді вперше пройшов відкритий хореографічний фестиваль «Ритми танцю», присвячений Міжнародному дню танця та нашим захисникам.

Окрім хореографічних колективів Болградської громади – зразкового ансамблю танцю «Натхнення» (керівниця Вікторія Алавацька), танцювального колективу «Flay stars family» (Катерина Іванова), студії танцю «Пліє» (Катерина Кочєва), студії «Флай йога» (Світлана Ільчук), народного етнографічного ансамблю болгарського танцю «Бессарабія» (Петар Дімітров), у справжньому святі талантів також взяли участь колективи з інших громад Болградщини. Це – танцювальний колектив «Българче» (Тетяна Стерич) з Криничненської громади, танцювальний колектив «ДашурІ» (Наталія Дерега) з Василівської громади та танцювальний колектив «Български сърця» (Галина Іоржева) з Городненської громади.

Хореографічні номери різних жанрів у виконанні учасників створили в залі Центру культури та дозвілля неймовірну атмосферу, за якою дуже скучили як самі артисти, так й глядачі.

Півтори години, за якими не один день важкої праці, дисципліни, репетицій, пролетів непомітно.

«Ми дуже вдячні кожному – і організаторам, і учасникам, і глядачам, які зробили все максимально для того, щоб в Болграді з’явився ще один творчий фестиваль. Сподіваюсь, він стане традиційним та збере ще більше учасників та глядачів. Я дякую кожному, хто сьогодні долучився до збору коштів на такий потрібний човен для бійців 88-го окремого батальйону морської піхоти», – зазначила директорка КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради Ольга Коршок.

Разом з головною спеціалісткою відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Яною Руньковською Ольга Коршок вручила дипломи усім колективам-учасникам першого відкритого фестивалю «Ритми танцю».

А завершився захід у фойє Центру великим феєричним танцювальним флешмобом, в якому взяли участь усі хореографічні колективи.

За інформацією Болградської міської ради