1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В БОЛГРАДСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ УЧАСНИКІВ МІЖНАРОДНОГО БЕССАРАБСЬКОГО ЕКОНОМІЧНОГО ФОРУМУ СТАЄ ВСЕ БІЛЬШЕ

Відбулось чергове засідання оргкомітету з підготовки до Міжнародного Бессарабського економічного форуму, проведення якого заплановано на середину травня цього року.

На початку засідання голова оргкомітету Михайло Садаклієв представив в.о. заступника директора Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОДА Артем Булгару, який виявив зацікавленість у майбутньому заході та запропонував допомогу у його проведенні.

В ході засідання Артем Булгару розповів про неурядові благодійні фонди, які допомагають у відновленні нашої країни та порадив запросити їх на форум.

«Зі свого боку можу запевнити, що готовий провести перемови з низкою представників громадських формувань, щоб розповісти їм про економічний форум та запросити взяти участь у ньому», – зазначив Артем Булгару.

Також він розповів про проект підтримки виробників крафтової продукції, над яким зараз працює його команда, та запросив через представників місцевої влади до співпраці виробників крафтової продукції Болградщини.

На засіданні оргкомітету було проаналізовано виконання раніше наданих завдань, заслухано звіти його членів про виконані доручення та про подальший хід підготовки кожного за своїми напрямками, приділено увагу проблемам, які потребують невідкладних рішень.

Зазначимо, цим засіданням робочої групи була підведена умовна риса процесу з підготовки до заходу, до якого залишається не так і багато часу. На даний момент сформований перелік учасників секцій, узагальнено перелік запрошених гостей та спікерів, на сайті Болградської міської ради розміщені інвестиційні проекти, концепції та презентації учасників форуму, визначені локації проведення секцій.

На сьогоднішній день статистика отриманих заявок на участь у форумі розподілилася наступним чином:

Секція туризм – 8, сільське господарство – 4, соціальні проекти – 18, інфраструктура та логістика – 5, індустріальні парки – 3, енергетика – 2, екологія – 2, підприємство – 5, IT сфера – 2.

До уваги тих, хто ще вагається взяти участь у Міжнародному бессарабському економічному форумі, контакти для зв’язку з оргкомітетом:

Сектор міжнародних зв`язків та інвестицій: investbolgrad@ukr.net,

Фонд підтримки підприємництва Болградської міської ради: fpp.blgrd@gmail.com, сайт: https://bolgradska-gromada.gov.ua/ekonomichnij-forum…/

За інформацією Болградської міської ради