1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ПАВЛІВСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ПАВЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШОВ ТУРНІР НА КУБОК ГАЗЕТИ «СЛОВО АРЦИЗА»

25 травня на шикарному стадіоні с.Павлівка відбувся турнір з футболу 8/8 на кубок газети “Слово Арцизу”.

Дуже цікавий турнір для патріотичного виховання дітей.Турнір почався з гімну України,виносу прапора України,хвилина мовчання за загиблими героями ЗСУ, привітання редактора газети Надії Сердюк,головного судді турніру Бордіяна Евгена,дуже цікавий виступ дівчат з черліденгу з Веселого Кута.

І ось почався турнір. Жереб зразу звів фаворитів турніру хлопців Павлівської ТГ та ДЮСШ м.Арцизу. У напруженій грі переможця не було 2:2. Потім зіграли команди Павлівської та Тепліцької громад, перемогли хозяїва. У останній зустрічі між командами Арцизької ДЮСШ та Теплицької громади перемогу святкували діти м.Арциза, але їм не вистачило два забитих м’яча до першого місця. Таким чином перше місце у команди Павлівської ТГ, друге Арцизька ДЮСШ, третє у Теплицької ТГ.

Команди були нагороджені кубками ,медалями,грошовими преміями 1місце-5 тисяч,2-4тис.,3-3тис.Кращі гравці були нагороджені грамотами. Дякуємо керівництву Павлівської громади, спортивному інструктору Колеснікову Дмитру, тренеру Бордіяну Євгену за чудову підготовку стадіону. Велике дякую Надії Сердюк за меценатство у такий важкий час та за доставлене задоволення дітлахам на передодні свята “Дня захисту дітей”.

Дякуємо усім причетним до свята,батькам,вболівальникам,відділу освіти Теплицької громади, тренерам, командам хлопців! Все на святі було чудово! Велике дякуємо ЗСУ. Все буде, Україно!

За інформацією Павлівської сільської ради