1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ПИТАНЬ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ТА ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ

28 травня в залі засідань Болградської міської ради відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, на якому були обговорені наступні питання: розгляд листа ГУ ДПС в Одеській області в якому надається перелік платників, які нараховували заробітну плату у розмірах менше законодавчо встановленого рівня, підсумки роботи робочої групи щодо проведення ряду виїзних засідань за травень 2024р., та подальша організація роботи комісії.

Відповідно до Плану заходів робоча група у межах своїх повноважень систематично проводить виїзні засідання для з’ясування ситуації, яка склалася з легалізацією праці у громаді. В травні 2024 року було проведено низку виїзних засідань, комісія відвідала декілька торгових об’єктів міста та були проведені рейди по селах громади. За травень 2024 р. дванадцять фізичних осіб громади пройшли процедуру державної реєстрації, частина підприємців оформили трудові відносини зі своїми працівниками та сплатили всі податкові борги.

З платниками податків постійно проводиться роз’яснювальна робота про необхідність сплати податків та податкової заборгованості.

За результатами засідання робочої групи вирішено продовжувати проводити роботу згідно Плану заходів.

За інформацією Болградської міської ради