1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЗВІТНІЙ КОНЦЕРТ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЗВІТНІЙ КОНЦЕРТ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ БОРОДІНСЬКОЇ ГРОМАДИ

29 травня в Надрічнянському Будинку культури відбувся Звітній концерт Дитячої музичної школи Бородінської громади. Захід почався з гімну України та вшанування пам’яті загиблих захисників хвилиною мовчання. На звітній концерт в залі зібралися батьки, рідні, друзі, мешканці Надрічнянського старостинського округу.

Вів концерт надзвичайно талановита людина – Петро Цушко. З вітальними словами до присутніх звернулись Іван Кюссе, голова Бородінської громади, Лілія Сорокіна, начальник відділу культури, туризму та спорту, Петро Цушко, керівник музичної школи.

Незважаючи на молодий вік музичної школи серед її учнів вже багато лауреатів Міжнародних, Всеукраїнських та регіональних конкурсів. Школа охоплює дітей з Надрічного, Іванчанки, Богданівки, Юр’євки, Петрівки та інших населених пунктів, в перспективі розширення школи та відкриття нових відділень.

На сцені була представлена виставка малюнків учнів відділення образотворчого мистецтва школи, це відділення працює в школі усього три місяці, але і у юних художників також є вже свої досягнення . Почався захід з вручення свідоцтв випускникам школи, відділень духових інструментів, народних інструментів та хореографії.

В цьому році в музичній школі 12 випускників. Було багато привітань, квітів, добрих слів та побажань. Вручали Свідоцтва та “Почесні грамоти” Петро Дмитрович Цушко та Лілія Сорокіна. Після урочистостей, почалася концертна програма, під час якої було багато чудових музичних та хореографічних номерів які продемонстрували як випускники так і учні музичної школи. Завітали на концерт також і випускники – 2024 Надрічнянського ліцею, які подарували глядачам чарівний вальс.

Звітній концерт дитячої музичної школи Бородінської громади ще раз показав наскільки багата талантами наша земля, наскільки чудові, творчі, прекрасні наші діти. І як добре, що Бородінська громада надала їм можливість розкривати свої таланти та створила свою музичну школу для дітей громади.

За інформацією Бородінської селищної ради