1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОБГОВОРЕННЯ КЛЮЧОВИХ АСПЕКТІВ ПЛАНУВАННЯ...

ОБГОВОРЕННЯ КЛЮЧОВИХ АСПЕКТІВ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З РОБОТОДАВЦЯМИ

Задля налагодження ефективної співпраці служби зайнятості з роботодавцем начальник Арцизького відділу Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості Парасковія Кутирьова та консультант роботодавця Наталія Пендюріна провели робочу зустріч з директорами будинків культури Ацизької громади.

Під час робочої зустрічі фахівці Арцизького відділу Болградської філії ООЦЗ ознайомили присутніх з переліком послуг, які надає служба зайнятості роботодавцям, а також зі станом та основними тенденціями на ринку праці.

Закцентували увагу на компенсаційну програму з облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю. А саме, для людини з інвалідністю І групи – компенсація складає 106,5 тис. горн. (15 мінімальних заробітних плат), для ІІ групи – 71 тис. грн. (10 мінімальних заробітних плат). Роботодавцям, в межах цієї програми, компенсуються витрати на придбання: меблів, поручнів та брусів, допоміжних засобів для позиціонування курсора та тактильних комп’ютерних дисплеїв, брайлівських клавіатур та портативних пристроїв, підйомних платформ для робочих місць, тощо.

Зі свого боку служба зайнятості докладає максимум зусиль для надання якісних послуг нашим громадянам та сприяє здійсненню соціального діалогу!

За інформацією Арцизького відділу Болградської філії Одеського обласного центру