1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: В...

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 2,4 МЛН ГРИВЕНЬ

Публічні закупівлі відслідковують на Болградщині в межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність». Так, з 01 по 09 травня на електронній платформі Prozorro перебувають 4 тендерних закупівлі та одна пропозиція від територіальних громад Болградського району на суму понад 2378,8 тис. грн.

09 травня голова Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з першим заступником голови Болградської РВА Валерієм Єребаканом, заступником голови Болградської РВА Олександром Іордановим та начальником відділу фінансів Болградської РВА Павлом Синельниковим провели робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах Болградського району.

За звітний період орган фінансового контролю Болградської РВА розпочав моніторинг процедури закупівель в Арцизькій, Криничненській, Теплицькій та Бородінській громадах.

Предметом закупок стали послуги з технічного нагляду за виконанням будівельних робіт, закупівля холодильників та медійного обладнання для закладів освіти та послуги з проведення капітального ремонту під найпростіше укриття.

Також були проаналізовані укладені прямі договори громадами району. За результатами аналізу головам громад були направлені відповідні рекомендації.

По завершенні голова Болградської РВА наголосив, що необхідно систематично контролювати ефективність використання бюджетних коштів при здійсненні публічних закупівель.

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться