1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ МІЖНАРОДНИЙ БЕССАРАБСЬКИЙ...

ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ МІЖНАРОДНИЙ БЕССАРАБСЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ

18 травня в Болграді відбудеться Міжнародний бессарабський економічний форум та виставка-ярмарок на підтримку ЗСУ.

Форум проводиться в рамках Стратегії сталого розвитку України до 2030 року, яка була запропонована Президентом України, а також Стратегії розвитку Одеської області 2021-2027 роки та за підтримки Одеської обласної державної адміністрації, Агенції регіонального розвитку Одеської області, Агентства Транскордонного співробітництва «Єврорегіон Нижній Дунай», банківських структур.

В заході візьмуть участь представники підприємств півдня Одеської області, міжнародних партнерів з міст-побратимів Болграда та потенційних міжнародних інвесторів.

Метою проведення Форуму є мотивування промислових та сільськогосподарських виробників, підприємців, органів місцевого самоврядування півдня Одеської області у внутрішніх та міжнародних проєктах, залучення інвестицій в регіон для вирішення виробничих, інфраструктурних соціальних завдань, створення робочих місць, збільшення надходжень до бюджетів різних рівнів в умовах воєнного стану, зміцнення обороноздатності країни та безпеки громадян. Адже без стабільної економіки значно складніше наблизити Перемогу України у війні.

В рамках Форуму буде проведена презентація інвестиційного потенціалу півдня Одеської області, представлені пріоритетні інвестиційні проєкти, відбудеться обговорення питань співпраці у секціях за напрямками.

Окрім цього, в рамках економічного заходу впродовж двох днів -18 та 19 травня, на території Центру культури та дозвілля по Інзовській, 170 буде працювати виставка-ярмарок «Смачний баранчик», на якій буде представлено товари та послуги виробників промислової та кулінарної продукції підприємців та майстрів народних промислів. Гроші з продажу продукції будуть спрямовані на підтримку наших захисників.

То ж долучайтеся!

До зустрічі!