1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДЯКУЄМО КОМАНДАМ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ...

ДЯКУЄМО КОМАНДАМ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ЗА УЧАСТЬ В ЗМАГАННЯХ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ

Вчора в м. Києві дві команди з Болградського району представляли Одеську область в змаганнях з волейболу та футзалу в п’ятому етапі «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

Команда з волейболу – спритні “Леопарди” Надеждівського ліцею Арцизької громади (команда юнаків) та команда з футзалу “Козацька доблість” ОЗ «Болградський ліцей» Болградської громади змагались з суперниками інших областей України.

Юні спортсмени гідно та завзято грали й показали високий рівень підготовки!

Але в усіх змаганнях є переможці та переможені. Поразка – це лише частина гри. Це досвід для подальших перемог!

Болградська районна державна (військова) адміністрація дякує командам Болградського району за участь у всіх етапах змагань Пліч-о-пліч. Особливо командам, які гідно представили Одеську область. Ці змагання показали, що в нашому районі багато талановитих, сильних та здібних спортсменів. Дякуємо батькам та тренерам за всебічну підтримку та спортивну підготовку дітей.

Крім того, окрема подяка керівництву Одеської обласної державної (військової) адміністрації, органам місцевого самоврядування, закладам освіти й всім причетним за організацію та проведення Всеукраїнських змагань Пліч-о-пліч, ініційованих Президентом України.

Ви найкращі!

Пишаємось вами!

#разомпереможемо#плічопліч#шкільніліги