1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЧЕРГОВИЙ ГУМАНІТАРНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЧЕРГОВИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ДЛЯ ТАРУТИНСЬКОЇ ЛІКАРНІ

19 липня Тарутинська центральна лікарня отримала черговий та довгоочікуваний гуманітарний вантаж. Завдяки постійній підтримці голови Болградського районного партосередку ВО «Батьківщина», засновника БФ «Шляхетна справа» Сергія Шутова та його співпраці з благодійною організацією з Нідерландів «Делів Київ» лікарня отримала 50 сучасних функціональних ліжок та медичних матраців.

Постійна співпраця з міжнародними партнерами дозволяє залучати необхідні ресурси та забезпечувати лікарні сучасним обладнанням. Це особливо важливо у нинішній складний час, коли медичні установи потребують підтримки та оновлення своїх ресурсів.

“Волонтерство і підтримка медичної галузі є надзвичайно важливими для поліпшення умов перебування пацієнтів у лікарнях. Ми робимо все можливе, щоб наші медичні заклади були забезпечені необхідним обладнанням. Сучасні функціональні ліжка та медичні матраци – це не лише комфорт для пацієнтів, а й важлива складова якісного лікування,” – зазначив Сергій Шутов.

Варто відзначити і зусилля волонтерів, які самовіддано працюють задля покращення умов у лікарнях. Їхня праця є безцінною, адже саме завдяки їхнім зусиллям вдалося організувати та здійснити доставку гуманітарного вантажу.

Гуманітарна допомога, що постійно надходить до лікарні від ВО «Батьківщина» та БФ «Шляхетна справа», є не лише матеріальною підтримкою, а й символом єдності та співпраці, які допомагають долати труднощі та робити життя людей кращим.

Тарутинська центральна лікарня

За інформацією Тарутинської селищної ради