1. /
  2. Новини
  3. /
  4. 16 ВЕРЕСНЯ В ТЕПЛИЦЬКІЙ...

16 ВЕРЕСНЯ В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ В ОСТАННЮ ПУТЬ ПРОВЕЛИ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ВАДИМА ШЕВЦОВА, МЕШКАНЦЯ СЕЛА ВЕСЕЛИЙ КУТ

Шевцов Вадим Михайлович народився 11 лютого 1985 р., у с. Веселий Кут Арцизького району Одеської області.

Навчався у Веселокутській загальноосвітній школі, де отримав базову освіту. Після закінчення 9 класу в 2000 році пішов навчатися до Арцизького професійного аграрного ліцею. Ліцей Вадим закінчив у 2003 році на відмінно, здобув професію тракториста – механіка, отримав водійське посвідчення.

З 2003 по 2005 роки служив у збройних силах України водієм – механіком на БТРі.

Після служби в армії поїхав працювати в м. Одеса. У 2007 році влаштувався на Виробниче об’єднання «Стальканат-Сілур», де пропрацював 17 років. За час роботи показав себе як кращий працівник, неодноразово займав перше місце на виробництві, має багато грамот за найкращі показники в роботі.

Два місяці тому його було відправлено до учбового центру, після чого потрапив до 77 десантно-штурмової бригади.

Солдат Шевцов Вадим Михайлович, вірний військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 7.09.2024 року під час ворожого артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Стельмахівка Сватівського району Луганської області.

Вадим був світлою, доброю, щасливою людиною. Дуже любив свою сім’ю, був люблячим та дбайливим сином, батьком, чоловіком.

Навколішки з квітами та прапорами мешканці Арцизу та Теплицької громади провели Героя в останню путь.

Теплицькій сільський голова Іван Леонтьєв на цвинтарі сказав останні слова прощання від депутатського корпусу ради та виконавчового комітету. Світла і добра пам’ять про загиблого Вадима Шевцова назавжди залишиться в наших серцях!