1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЯ ІЗ...

БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ

Болградська громада у жалобі, сьогодні вона простилася із Захисником України, військовослужбовцем підрозділу морської піхоти, мешканцем Болграда Олександром Бортником, який загинув 14 вересня, під час зіткнення з ворожими силами противника.

Рідні, друзі, знайомі, побратими, представники керівництва району та міста віддали останню шану Герою, проводивши труну з полеглим захисником до міського цвинтаря.

В останню путь скрізь живий коридор Олександра Бортника проводжали заплакані очі мешканців громади, серед яких були й ті, хто добре його знав та товаришував з ним.

“Олександр був виключно позитивною людиною, своєю енергією та оптимізмом він завжди міг підбадьорить близьких та неодноразово підіймав бойовий дух свої товаришів-побратимів” – розповідали його бойові побратими.

Заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов від імені Болградської міської ради та Болградської громади висловив слова щирого співчуття родичам та близьким Героя.

«Олександр віддав своє життя заради нашого миру та безпеки, заради майбутнього нашої країни. Він був відданим сином своєї Батьківщини, людиною, яка не боялася труднощів та небезпек, людиною, яка завжди ставила обов’язок перед собою та своїми близькими вище за все!»

Олександра Бортника поховали на Болградському цвинтарі, ушанувавши його пам’ять як справжнього Героя.

Болградське кладовище стало місцем спокою для Олександра, де він знайшов свій вічний притулок.

Ми завжди будемо пам’ятати його і жити з вдячністю за те, що він зробив для всіх нас!

За інформацією Болградської міської ради