1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН ВІДВІДАВ МОБІЛЬНИЙ...

БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН ВІДВІДАВ МОБІЛЬНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ОДЕСЬКОГО ОЦЗ

🎯18 вересня за участю директора Одеського обласного центру зайнятості Микити Коренєва, директора Болградської філії ООЦЗ Ольги Касап, фахівців служби зайнятості у с.Криничне Криничненської територіальної громади відбулась зустріч з суб’єктами підприємницької діяльності, молоддю, представниками відділу освіти та шукачами роботи.

👉Захід у Криничненській ОТГ відбувся за сприяння голови ОТГ Степана Велікова, який висловив слова вдячності всім учасникам зустрічі та подякував за організацію суспільно корисних робіт на території громади.

📌На початку заходу Микита Коренєв розповів присутнім про послуги, які надає служба зайнятості для населення та роботодавців.

До заходу також долучився заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Олександр Іорданов, який наголосив на необхідності та важливості таких зустрічей.

☝️Фахівці служби зайнятості ознайомили присутніх з порядком реєстрації у службі зайнятості, розміром допомоги по безробіттю, послугами з працевлаштування.

Також надали інформацію щодо можливості проходження професійного навчання на базі Одеського ЦПТО, можливість отримання ваучера на навчання, та активні програми зайнятості, спрямовані на створення та забезпечення робочих місць, шляхом надання фінансової допомоги у вигляді компенсацій за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних, мікрогрантів та грантів на створення або розвиток власного бізнесу.

✅По закінченню заходу у с. Криничне була проведена зустріч із керівником Філії “Колоніст” ТОВ “Велес” Наталею Чанєвою, яка розповіла про специфіку роботи товариства. Пані Наталя висловила вдячність за співпрацю, адже завдяки службі зайнятості було укомплектовано 11 робочих місць із числа зареєстрованих безробітних з подальшим наданням компенсації за їх працевлаштування.

🔷Також було проведено ряд зустрічей в м. Болград:

• з головою Болградської районної військової адміністрації Михайлом Шарафаненко, з метою обговорення співпраці у напрямку активних програм служби зайнятості;

• з керівником ПТ «Малінови» Вадимом Маліновим, який активно співпрацює із службою зайнятості та отримує компенсації за новостворені робочі місця та облаштування робочого місця особи з інвалідністю, з метою обговорення питання щодо подальшої співпраці.

• Наприкінці заходу Микита Коренєв відвідав ПП «Стілітекс», яке користується різними видами компенсаційних виплат від Державної служби зайнятості. За останні 5 місяців підприємство отримало допомогу по частковому безробіттю у розмірі 964 тис грн. Під час зустрічі заступник керівника ПП «Стілітекс» Ганна Маринова висловила слова вдячності за фінансову підтримку у такий важкий час.

ℹ️І наостанок… Служба зайнятості взмозі допомогти тим, хто потребує допомоги в рамках своєї компетенції. Але для цього ви, просто, маєте про це сказати.

З надією в серці, з вірою у майбутнє! 🇺🇦🫶

За інформацією Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості