1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ З ПІДГОТОВКИ ОБЛАСТІ ДО РОБОТИ В ЗИМОВИХ УМОВАХ

Сьогодні в режимі відео-конференції у м. Подільськ пройшло засідання регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери області до роботи в зимових умовах 2024-2025 років Одеської ОВА.

Від Болградського району у заході взяли участь голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко, перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан, начальник Болградського районного управління ДСНС Борис Міхальчан та керівники структурних підрозділів Болградської РВА.

На початку наради т.в.о. директора Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної адміністрації Володимир Карпич ознайомив присутніх з загальним станом підготовки до опалювального сезону 2024- 2025 років в Одеській області.

Зазначимо, що в Болградському районі активно проводиться робота з підготовки до опалювального сезону.

Об’єкти соціальної сфери, які опалюються твердим паливом забезпечені на 60% вугіллям, на 73% дровами та на 45% альтернативним паливом (пелети, брикети).

Для забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту на комунальних дорогах і вулицях у зимовий період міські, сільські та селищні ради району підготували 96% власної спецтехніки та заготовили 59% від необхідного посипного матеріалу та реагентів.

Також під час заходу було проінформовано про стан справ в освіті Подільського району в особливих умовах воєнного стану. З даного питання доповів Олександр Лончак – директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

Зі станом підготовки об’єктів житлово – комунального, паливно- енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років Подільського району та м. Подільськ ознайомив учасників наради Михайло Лазаренко – голова Подільської районної державної адміністрації.

У завершенні наради присутні обговорили проблемні питання підготовки відповідних об’єктів області до роботи в зимових умовах 2024-2025 років та шляхи їх вирішення.