1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИК РАЙОНУ ПРОІНСПЕКТУВАВ ВИКОНАННЯ...

КЕРІВНИК РАЙОНУ ПРОІНСПЕКТУВАВ ВИКОНАННЯ РЕМОНТУ ДОРІГ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ

Сьогодні начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко спільно з начальником відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Аркадієм Радуловим під час виїзної робочої зустрічі з начальником Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області Андрієм Донченко проінспектували виконання ремонтних робіт на ділянках доріг Т 16 31 КПП Табаки – Болград М-15 та Т16 06 КПП Виноградівка – Болград – М 15.

На зазначених ділянках доріг проведений поточний ремонт за рахунок коштів Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

В цьому році особлива увага була приділена дорогам Болградського району, маршрути, яких ведуть до контрольно-пропускних пунктів та портів,через які здійснюються постачання основних обсягів товарів.

Крім того, було перевірено ремонтні роботи з поліпшення стану на двох КПП «Табаки – Мирне» та «Виноградівка – Вулкенєшть», які відремонтовані за кошти державного бюджету. Роботи проведені для покращення транспортного сполучення з союзними країнами та поліпшення умов, як для працівників КПП, так і для тих, хто перетинає кордон.

Це важливо для економіки країни, адже більшість імпорту та експорту наразі транспортується саме автошляхами.

Також керівники обговорили план проведення робіт з експлуатаційного утримання мережі автомобільних доріг загального користування державного значення в Болградському районі.