1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КОМАНДА БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ВЗЯЛА...

КОМАНДА БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У СПОРТИВНИХ ЗМАГАННЯХ «РУХАЙСЯ ДО ПЕРЕМОГИ» НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

28 вересня 2024 року у місті Біляївка, на честь 235 річниці заснування міста, відбулися масштабні спортивні змагання на підтримку ЗСУ – «Рухайся до Перемоги». У заході взяли участь 7 команд з усіх районів Одеської області до складу яких увійшли: голови та заступники райдержадміністрації, голови та заступники громад, старости та депутати місцевих рад Одеської області.

Загалом у змаганнях взяли участь біля 150 осіб, які представляли 61 громаду області.

Привітали учасників змагань та побажали перемоги голова Одеської ОДА Олег Кіпер, перший заступник голови ОДА Олександр Харлов, депутат Одеської облради Марина Зінченко та голова Біляївської міської ради Михайло Бухтіяров.

Урочисте відкриття змагань відбулося на базі Біляївської міської ДЮСШ, де кожна команда пройшла ходою і представила свій район й своїх учасників. Присутні вшанували полеглих Захисників України хвилиною мовчання.

Учасники спортивного заходу виборювали перемогу у різних видах спорту: волейбол, футбол, гиревий спорт, дартс, більярд, настільний теніс, шашки і шахи.

До команди Болградського району на чолі із головою Болградської РВА Михайла Шарафаненка увійшли представники місцевого самоврядування всіх громад району.

У запеклій боротьбі наша команда завоювала V місце на змаганнях:

– у футзалі команда району посіла 2 призове місце;

– у шашках – 3 місце;

– в дартсі – 2 місце;

– в більярді та гирьовому спорті – 4 місце.

Голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко став одним із кращих гравців турніру з футзалу.

У комплексному заліку збірні районні команди-переможниці отримали Кубки та Дипломи, решта – Дипломи учасників змагань та подарунки від відділення ГО «Національний олімпійський комітет України» в Одеській області.

Вітаємо наших спортсменів зі добутими успіхами, які гідно представили Болградський район у боротьбі за головний Кубок змагань серед голів територіальних громад Одеської області.