1. /
  2. Новини
  3. /
  4. МОРЯКИ, ПРИЗНАЧТЕ ДОВІРЕНУ ОСОБУ...

МОРЯКИ, ПРИЗНАЧТЕ ДОВІРЕНУ ОСОБУ В ДІЇ

Моряки, не витрачайте кошти на послуги нотаріусів і час на поїздки в установи, щоб отримати кваліфікаційні документи⚓ Призначте довірену особу в Дії

Оформили кваліфікаційні документи в Дії, але перебуваєте і рейсі й не маєте змоги забрати їх в Адміністрації судноплавства? Не поспішайте витрачати кошти на послуги нотаріуса — призначте довірену особу.

Діє, розкажи, як це працює?

Усе просто: на порталі Дія подаєте заяву про присвоєння звання або підтвердження кваліфікації. Й одразу вказуєте дані про людину, яка забере ваші документи.

Ваш представник отримає на пошту QR-код із рішенням кваліфікаційної комісії. Далі він просто йде до Адміністрації судноплавства, показує QR-код та документ, який посвідчує його особу, — і все, кваліфікаційні документи отримано.

У разі відмови комісія надсилає лист з поясненням причини.

Займайтеся роботою, а не бюрократією🌍

Електронні послуги для моряків на порталі Дія та приведення стандартів дипломування моряків до міжнародних вимог реалізують Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури й Адміністрація судноплавства у співпраці з Міністерством цифрової трансформації за сприяння проєкту «Підтримка цифрової трансформації», що фінансується USAID і UK Dev.