1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАДІЛІТЬ СВОЇ МОНЕТКИ СУПЕРСИЛОЮ

НАДІЛІТЬ СВОЇ МОНЕТКИ СУПЕРСИЛОЮ

9 вересня стартувала благодійна акція зі збору монет #SuperCoins, організована Національним банком України та Superhumans Center. ЇЇ мета – зібрати кошти для допомоги українським військовим, які постраждали внаслідок бойових дій. У межах акції можна здавати банкноти та монети, що перебувають в обігу.

Як долучитися?

🏫Зберіть монети і принесіть їх у найближче відділення одного з банків-партнерів акції: АТ КБ “ПриватБанк”, АТ “Ощадбанк”, АТ “ПУМБ” та перекажіть кошти на рахунок Superhumans Center.

Перелік відділень та реквізити можна знайти за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/super-coins/#section-10

Важливо! Монети номіналами 1, 2, 5 та 25 копійок, які вже не є платіжними засобами, можна обміняти у відділеннях уповноважених банків (АТ КБ “ПриватБанк”, АТ “Ощадбанк”, АТ “Райффайзен Банк”) до кінця воєнного стану та ще 90 днів після його завершення. Список відділень уточнюйте в банку. Також неплатіжні монети можна кинути в спеціальні скриньки у відділеннях АТ “ПУМБ”.

У закладах освіти в межах акції також відбуватимуться освітні заходи:

▪️ конкурс “Монети вдячності”, під час якого діти створюватимуть мозаїки із зібраних монет на тему вдячності українським військовим;

▪️ освітні розмови з дітьми “Поважай та розумій” про правила комунікації та етику спілкування з людьми з інвалідністю.

Всі кошти в межах акції будуть перераховуватися на рахунок Superhumans Center (сучасна клініка з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни).

⏳ Акція триватиме з 9 вересня до 29 листопада 2024 року включно.

Більше інформації про акцію та освітні заходи – на сайті проєкту за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/super-coins/

Приєднуйтеся до акції #SuperCoins та допоможіть нашим захисникам!

#ЩедрийВівторок

#SuperCoins