1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЛАГОДЖЕННЯ СПІВПРАЦІ: РОБОЧА ЗУСТРІЧ...

НАЛАГОДЖЕННЯ СПІВПРАЦІ: РОБОЧА ЗУСТРІЧ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДИРЕКТОРОМ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

З метою вирішення проблем зайнятості, наближення соціальних послуг до мешканців, залучення роботодавців та населення району до активних програм служби зайнятості, 19 вересня поточного року, відбулась робоча зустріч голови Болградської РВА Михайла Шарафаненка з директором Одеського обласного центру зайнятості Микитою Коренєвим.

У зустрічі також взяли участь заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов, начальник управління матеріально технічного забезпечення та закупівлі Одеського обласного центру зайнятості Тимур Клейман та директор Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості Ольга Касап.

Під час конструктивного діалогу обговорювалися шляхи подальшого вдосконалення співпраці та соціального партнерства, нагальні питання щодо сфери зайнятості, шляхи подолання безробіття й легалізації робочої сили на території району, підтримки малого та середнього підприємництва, можливості служби зайнятості в професійній підготовці кадрів тощо.

Керівник Одеського обласного центру зайнятості ознайомив з новими перевагами послуг, які служба зайнятості пропонує роботодавцям та жителям району, активними програмами служби зайнятості, актуальними послугами для ФОП, осіб з інвалідністю, ВПО, учасників бойових дій та ветеранів, а також членів їх сімей.

Особливу увагу було приділено організації громадських робіт, оскільки вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку постійної роботи.

Микита Коренєв подякував керівництву Болградської РВА та громадам району за організацію й реалізацію проєкту щодо громадських робіт та зазначив, що Болградський район є лідером серед районів області по залученню безробітного населення до суспільно корисних робіт.

Голова Болградської РВА та директор Одеського обласного центру зайнятості обговорили подальші кроки залучення роботодавців району до реалізації активних програмам служби зайнятості та взаємодії з Болградською філією Одеського обласного центру зайнятості

У підсумку зустрічі домовились про подальшу співпрацю з проведення інформаційних кампаній центру зайнятості.