1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАРАДА ОДЕСЬКОЇ ОВА З...

НАРАДА ОДЕСЬКОЇ ОВА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан спільно з начальником відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної (військової) адміністрації Інною Гуткан та керівниками відділів освіти громад взяли участь в онлайн-нараді, яка пройшла під головуванням директора Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександра Лончака.

Під час наради присутні обговорили актуальні питання початку нового навчального року. Це – проведення інструктажів, навчальних тренувань з евакуації здобувачів освіти та персоналу, створення безпечного освітнього середовища в контексті збройної агресії рф, підготовка до складного опалювального сезону, цифровізація освітнього процесу та безперебійний Інтернет у школах навіть за відсутності світла, використання освітніх субвенцій, отримання нових шкільних автобусів, реалізація пілотних проєктів в області.

Також було зазначено, що розпочато підготовчий етап проведення «Шкільних ліг» в закладах загальної середньої освіти. Розпочато реєстрацію команд, яка триватиме до 30 жовтня 2024 року.

Значну увагу приділено питанню викладання предмету «Захист України» за новою модельною навчальною програмою у новостворених осередках.

По завершенні наради перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан надав ряд відповідних доручень з вищезазначених питань керівникам відділів освіти громад.