1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ОЛЕКСАНДР СТЕПАНЕНКО...

НОВИНИ ГРОМАД: ОЛЕКСАНДР СТЕПАНЕНКО З АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАВ ПОЧЕСНІ НАГОРОДИ ЗА ВКЛАД У ГРУ «СОКІЛ» («ДЖУРА») – 2024

Під час чергової сесії Арцизької міської ради, голова Арцизької громади Сергій Парпуланський урочисто вручив заслужені відзнаки директору КУ “Центр надання соціальних послуг” (ЦНСП) Олександру Степаненку. Радник міського голови з питань охорони здоров’я був удостоєний кількох нагород за свою активну участь у підготовці та проведенні обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл!» («Джура») – 2024.

Зокрема, від імені директора Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання Олександр Степаненко отримав грамоту за активну громадянську позицію, високий професіоналізм та толерантність, продемонстровані під час організації змагань. Окрім цього, його було відзначено за стійкість духу в умовах воєнного стану, що стало особливо важливим аспектом його діяльності в нинішній час.

До того ж, Олександру Анатолійовичу була вручена державна нагорода – почесна відзнака Одеської обласної ради, що є додатковим підтвердженням його внеску в розвиток патріотичного виховання молоді та підтримку громадянського суспільства в непростий період для України.

Ці нагороди не тільки свідчать про визнання його професійних досягнень, але й мотивують продовжувати важливу роботу з виховання молодого покоління, яке буде готове до викликів сучасності.

За інформацією Арцизької міської ради