1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: РАЗОМ З...

НОВИНИ ГРОМАД: РАЗОМ З УСІМ СВІТОМ – БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ВТРЕТЄ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО НАЙБІЛЬШОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ АКЦІЇ «WORLD CLEANUP DAY»

В населених пунктах Болградської громади пройшли екологічні акції до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», що вже третій рік проводиться в Україні.

В рамках цього заходу, зокрема, працівники апарату, представники деяких структурних підрозділів Болградської міської ради зосередились на прибиранні прибережної зони у міському парку Болграда.

У Владиченському старостинському окрузі було проведено заходи з очищення території прибережних смуг озера Ялпуг (2 км), утому числі від очерету – загалом 700 кв. м. Також робітниками з благоустрою проводилися заходи по прибиранню сміття вздовж дороги Владичень- Виноградівка.

Екологічні акції відбулись й на інших локаціях Болградської громади, де люди об’єдналися заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

Нагадаємо, що Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» проходить щороку в третю суботу вересня одночасно в 180 країнах та об’єднує понад 50 млн учасників.

Під час першого Всесвітнього дня прибирання в Україні активною учасницею стала Президентка Естонії. У 2017 році «Let’s do it Ukraine» об’єднали понад 1 100 000 учасників. 18 вересня 2021 року Україна разом з мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

За інформацією Болградської міської ради