1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У ЧЕМПІОНАТІ...

НОВИНИ ГРОМАД: У ЧЕМПІОНАТІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ З БОКСУ ВИХОВАНЕЦЬ АРЦИЗЬКОЇ ДЮСШ ПОСІВ ПОЧЕСНЕ III МІСЦЕ

З 24 по 27 вересня 2024 року в Одесі пройшов чемпіонат Одеської області з боксу, на якому Арцизьку громаду представляв учень 10-Б класу Арцизької школи №4 та вихованець Арцизької ДЮСШ — Качо Віктор.

Юний спортсмен продемонстрував відмінну підготовку та волю до перемоги, посівши почесне III місце.

У поєдинках Віктор показав чудову техніку та тактичну майстерність. Двічі відправивши суперника в нокдаун, він зумів підібрати оптимальний темп бою, тримати ударну дистанцію та контролювати хід поєдинку.

На жаль, у півфіналі, де суперники були майже рівні, Віктору трішки не вистачило настирливості, і він поступився з мінімальним рахунком 1:2.

Незважаючи на спірність результату, цей бій став важливим досвідом для спортсмена.

Тренер Віктора, Владислав Лозанюк, зазначає, що цей результат не є кінцевою метою для молодого боксера.

“Ми не збираємося засмучуватися чи опускати руки. Це лише початок. Віктор переходить на новий рівень, і його талант та потенціал все більше розкриваються. Ми маємо на меті постійно вдосконалюватися та ставити перед собою нові, амбітні цілі.”

Тренер висловив подяку всім, хто допомагав у підготовці Віктора до змагань. Особливу подяку висловлено батькам спортсмена, керівництву Арцизької ДЮСШ, відділу освіти, молоді та спорту, а також адміністрації школи та класному керівнику.

“І, звичайно, найбільша подяка самому Віктору за його відданість спорту та боксу. Він — приклад для інших юних спортсменів”, — додає Владислав Лозанюк.

За інформацією Арцизької міської ради