1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У ХІРУРГІЧНОМУ...

НОВИНИ ГРОМАД: У ХІРУРГІЧНОМУ ВІДДІЛЕННІ ТАРУТИНСЬКОЇ ЛІКАРНІ ПОКРАЩЕНІ УМОВИ ПЕРЕБУВАННЯ ПАЦІЄНТІВ

Тарутинська селищна рада продовжує здійснювати заходи щодо покращення надання медичних послуг закладами охорони здоров’я. Це стало можливим завдяки цілеспрямованій та злагодженій роботі керівництва, депутатів та членів виконавчого комітету селищної ради.

Нещодавно у хірургічному відділенні Тарутинської центральної лікарні значно покращені умови перебування пацієнтів – завершений капітальний ремонт санітарних кімнат.

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та заступник селищного голови Олена Сілоч відвідали Тарутинську центральну лікарню та разом з в.о. генерального директора лікарні Сергієм Білоіваненко, медичним директором закладу Маргаритою Балковою, членом виконавчого комітету селищної ради Анатолієм Бучковим, керівником підрядної організації, членом виконавчого комітету селищної ради Іваном Дамаскіним оглянули відремонтовані приміщення.

Підрядником якісно та в установлений строк виконаний великий об’єм роботи: проведені демонтаж старого обладнання та покриття, замінені вікна та двері на металопластикові, встановлені нові трубопровід, вентиляція та електрика, улаштовані підвісні стелі з гіпсокартону, також обшиті гіпсокартоном стіни та пофарбовані, частково стіни обклеєні плиткою, старий кафель на підлозі замінений на новий.

У приміщеннях встановлені нові унітази, умивальники, душові трапи й водонагрівач. Окремо облаштоване приміщення для маломобільних груп населення.

Керівництво Тарутинської селищної ради оглянуло також і інші відділення лікарні. У ході спілкування з адміністрацією та медичним персоналом центральної лікарні окреслені подальші кроки покращення медичного обслуговування населення.

Селищний голова Сава Чернєв звернув увагу на проведену роботу щодо наповнення селищного бюджету. Дякуючи усім платникам податків є можливість спрямування коштів на розвиток громади, зокрема в галузі охорони здоров’я.

За інформацією Тарутинської селищної ради