1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В НОВИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК – З НОВИМ КЕРІВНИКОМ ВІДДІЛУ ОСВІТИ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

На минулому тижні на апаратній нараді при Болградському міському голові було представлено нову очільницю відділу освіти Болградської міської ради.

Нею стала Тетяна Цоєва, для якої ця посада – нова, але не нова робота в сфері освіти.

ЇЇ шлях в педагогіку розпочався 20 років тому, коли в 2004 році, після закінчення Ізмаїльського державного гуманітарного університету, Тетяна Цоєва була прийнята на роботу у Табаківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів на посаду практичного психолога та вчителя української мови та літератури.

Через шість років пані Тетяна була зайняла посаду методиста районного методичного кабінету відділу освіти Болградської районної державної адміністрації. Там вона відповідала за діяльність психологічної служби.

З січня 2020 року призначена на посаду завідуючої Районним методичним кабінетом відділу освіти Болградської РВА.

З червня 2022 року, за результатами конкурсу Розпорядженням Болградського міського голови, очолювала КУ «Болградський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Болградської міської ради.

«Я бажаю вам успіхів у роботі, яка на сьогодні повинна бути спрямована не тільки на організацію якісного навчального процесу в закладах освіти Болградської громади, а й на забезпечення безпечного освітнього простору», – підкреслив Болградський міський голова Сергій Дмитрієв після представлення Тетяни Цоєвої як нової керівниці відділу освіти міської ради.

За інформацією Болградської міської ради