1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ТАРУТИНЕ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ТАРУТИНЕ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

28 вересня 2024 року в селищі Тарутине відбувся Благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України, організований Тарутинською селищною радою.

У центральному парку селища розташувались патріотично оформлені локації ярмарку, в яких була представлена національна кухня Бессарабського краю.

Програма благодійного заходу була цікавою й насиченою.

Відвідувачі ярмарку мали змогу скуштувати страви нашого краю за донат для Збройних сил України. Серед запропонованого асортименту були:

– український борщ з пампушками,

– молдавська зама з плациндами,

– болгарська чорба з мілиною,

– гагаузький кузу борджу з гєзлємє.

Мешканці та гості селища Тарутине, серед яких були: Валентина Вітос, директор Одеського обласного центру української культури, Сергій Шутов, директор благодійного фонду «Шляхетна справа», керівництво та працівники селищної ради, старостинських округів, закладів культури, громадськість – всі ярмаркували та прагнули бути причетними до доброї справи.

Відвідуючи кожну з локацій, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та почесні гості дякували усім, хто долучився до організації ярмарки, взяв активну участь у благодійному заході та підтримав своїми внесками військовослужбовців.

Одночасно в парку селища проходив концерт з виконання українських пісень солістами та колективами художньої самодіяльності Тарутинської громади.

Окрім того на ярмарку були представлені вироби прикладного та декоративно-ужиткового мистецтва.

Проведення такого благодійного заходу є нагодою єднання заради найважливішої справи сьогодення – підтримки захисників України.

Висловлюємо велику вдячність усім учасникам ярмарку, а особливо працівникам закладів культури Тарутинської селищної ради, які доклали чимало зусиль для його проведення.

Разом наближаємо перемогу!

Слава Збройним силам України! Слава Україні!

За інформацією Тарутинської селищної ради