1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОНЛАЙН НАРАДА КОМІТЕТУ ВЕРХОВНОЇ...

ОНЛАЙН НАРАДА КОМІТЕТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ ВЕТЕРАНІВ

Сьогодні заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Олександр Іорданов спільно з начальником управління соціального захисту райдержадміністрації Олександром Рожковим та в. о. начальника відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту населення райдержадміністрації Альоною Буруковою взяли участь в онлайн нараді Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

До участі у заході були запрошені народні депутати України, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, громадських організацій та медіа.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів провели слухання на тему – Ветераноцентричність у формуванні державної ветеранської політики.

Метою проведення заходу є обговорення питань щодо створення гідних умов для реабілітації, розвитку та добробуту ветеранів, Захисників і Захисниць України, повернення їх у цивільне життя відповідно до потреб та можливостей, а також для підтримки родин загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, сімей осіб, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у Революції Гідності.