1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРАЦЮЄМО НАД ЗМІЦНЕННЯМ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ...

ПРАЦЮЄМО НАД ЗМІЦНЕННЯМ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ СТАБІЛЬНОСТІ ОДЕЩИНИ. ОТРИМАЛИ НОВУ ПАРТІЮ ГЕНЕРАТОРІВ ВІД ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ

53 машини вже розподілені між громадами для критично важливих об’єктів інфраструктури. Зокрема, генератори надано комунальним підприємствам, що відповідають за безперебійну роботу систем водопостачання та водоочистки.

Одеська філія Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення також отримала необхідне обладнання для забезпечення стабільного сигналу телевізійного та FM-мовлення.

Крім того, нові генератори були передані 12 закладам охорони здоров’я у різних куточках Одещини, що сприятиме безперебійній роботі медичних установ.

Для гарантії стабільного функціонування системи надання адміністративних послуг генераторами також забезпечили ЦНАПи у Білгород-Дністровському, Болградському та Роздільнянському районах області.

Допомога була надана Урядовим агентством стратегічних резервів в рамках реалізації проєкту «Закупівля аварійних потужностей енергопостачання для виробництва та/або забезпечення енергією на місці», що фінансується Європейським Союзом в рамках Механізму цивільного захисту ЄС.

Дякуємо партнерам за допомогу! Розраховуємо на подальшу співпрацю

#EUHumanitarianAid, #EUSolidarity, #EUCivilProtection, #TeamEurope, #rescEU