1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРЕДСТАВНИКИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯЛИ...

ПРЕДСТАВНИКИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ МІНВЕТЕРАНІВ

Сьогодні заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов спільно з начальником управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександром Рожковим та керівниками структурних підрозділів зазначеного управління взяли участь у вебінарі Міністерства у справах ветеранів України.

Основною темою заходу стало питання організації проведення відбору кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.

На сьогодні ветерани, які повертаються з фронту, потребують підтримки, уваги та супроводу. Допомоги потребують також сім’ї ветеранів та демобілізованих осіб. Нормативними актами Кабінету Міністрів України врегульовано питання запровадження в кожній громаді посади фахівця з супроводу ветеранів та демобілізованих осіб.

Виникає велика кількість проблем та запитань, тому учасники вебінару мали змогу обговорити проблемні питання, що виникають під час організації роботи комісії з відбору кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.

По завершенні Олександр Іорданов надав ряд відповідних доручень.