1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ БЕТА-ТЕСТ ПРОГРАМИ «НАЦІОНАЛЬНИЙ...

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ БЕТА-ТЕСТ ПРОГРАМИ «НАЦІОНАЛЬНИЙ КЕШБЕК» ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ — РОЗПОВІДАЄМО ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ

Вже відсьогодні, 2 вересня, українці можуть реєструватись та в тестовому режимі отримувати 10% кешбеку за купівлю українських товарів.

Максимальна сума виплат — 3 тис. гривень на місяць.

Як долучитись?

1️⃣ Подайте заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або зверніться до його відділення. Відкрийте карту для виплати кешбеку – віртуальну чи фізичну. Список банків на зараз такий: ПриватБанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Глобус Банк, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Акордбанк.

2️⃣ Визначте картки, з яких будуть здійснюватись оплати за товари, і дайте згоду на передачу даних про транзакції при купівлі товарів з вибраних карток. Персональні дані захищені;

3️⃣ Оновіть застосунок Дія, оберіть послугу Національний кешбек і доєднайте створену картку до програми «Національний кешбек».

☑️ Після цього можна йти в магазин, який вже приєднався до програми «Національний кешбек», і робити покупки. Зараз кешбек вже нараховують в магазинах мереж Аврора Мультимаркет, АТБ-Маркет, NOVUS, ЕКО маркет, VARUS, OKKO, Мережа АЗК «WOG», Укрнафта, мережа Аптека АНЦ. Інші мережі і окремі магазини готуються до запуску.

☑️ Кешбек вже доступний на 38 тисяч товарів від 600 локальних виробників. Серед них продукти харчування, ліки, одяг, побутова хімія і косметика, господарські товари, будівельні матеріали, меблі, іграшки і багато інших українського виробництва.

Кешбек нараховується на продукцію локальних виробників, що включені у програму, за виключенням підакцизної продукції (пальне, тютюн та міцний алкоголь).

⌛️ Бета-тест триватиме близько місяця. В цей період можна надати свої пропозиції або зауваження для вдосконалення механізмів роботи програми через форму на сайті https://madeinukraine.gov.ua

За цей час:

1️⃣ зростатиме кількість товарів та магазинів, долучених до програми;

2️⃣ перевірятиметься робота технічних систем, що забезпечують роботу проєкту.

Координатором програми Національний Кешбек виступає Міністерство економіки України. В реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба України, Ощадбанк та уповноважені банки України і Урядовий контактний центр.

Технологічним партнером в реалізації програми виступає міжнародна платіжна система Mastercard. Операційним партнером проєкту є міжнародна компанія платіжних технологій Visa.