1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У КЗ “БОЛГРАДСЬКА СПЕЦІАЛЬНА...

У КЗ “БОЛГРАДСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА» ВІДКРИЛИ КЛАС БЕЗПЕКИ

Виховання у підростаючого покоління базового поняття основ безпечного середовища, яке містить у собі знання з правил пожежної безпеки, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги – один з пріоритетних напрямків роботи закладів освіти у період воєнного стану.

З цією метою у КЗ “Болградська спеціальна школа» відбулося відкриття Класу безпеки. У ньому дуже зручно вивчати правила безпеки й більше дізнаватися про роботу екстрених служб завдяки створенню тематичних локацій.

На святі були присутні представники відповідних служб: головний інспектор відділу ЗНС Болградського РУ ГУДСНС України в Одеській області Владислав Іванько та інспектор ювенальної превенції Болградського РВП ГУНП в Одеській області лейтенант Євген Чернецький. Владиславом Іванько було проведено профілактичний захід за темами: “Дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів”, “Правила користування вогнегасниками”, “Правила пожежної безпеки в побуті”, “Дотримання правил пожежної безпеки в екосистемах”.

За інформацією КЗ “Болградська спеціальна школа»