1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ В...

В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ В ОСТАННЮ ПУТЬ ПРОВЕЛИ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ – ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТИЩЕНКО СЕРГІЯ

Сьогодні, 6 вересня, Арцизька громада провела в останню путь свого земляка, мешканця села Кам’янське, військовослужбовця Тищенка Сергія Леонідовича.

Цей день назавжди залишиться в пам’яті всіх жителів громади як день глибокої скорботи та вдячності за життя, яке Сергій віддав заради свободи та незалежності України.

По центральній вулиці міста Арциз і села Кам’янське, куди Сергія привезли для прощання, вишикувалися жителі, побратими та близькі люди, створивши живий коридор пошани.

Люди стояли з квітами та прапорами України, схиливши голови на знак поваги та вдячності.

Траурна процесія рушила до кладовища села Кам’янське, де відбулося прощання з Героєм.

Військові побратими тримали прапор України, який був покладений на труну як символ незламної волі та відданості Батьківщині.

На похороні були присутні представники місцевої влади, військові, друзі та родичі Сергія. Вони висловили співчуття родині загиблого та поділилися спогадами про те, яким відданим, чесним і сміливим був Сергій.

Після завершення церемонії, під звуки військового салюту, труну з тілом Сергія було опущено в могилу.

Сергій Тищенко назавжди залишиться в нашій пам’яті як справжній Герой, відданий захисник України.

Його смерть є болючим нагадуванням про те, що війна продовжує забирати найкращих синів нашої країни. Однак його подвиг не буде забутий, і його ім’я назавжди залишиться в історії Арцизької громади як символ мужності.

Вічна пам’ять і слава Герою