1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ОБГОВОРИЛИ...

В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ОБГОВОРИЛИ УЧАСТЬ У ПРОВЕДЕННІ ОБЛАСНИХ ТАКТИКО-СПЕЦІАЛЬНИХ НАВЧАНЬ

Сьогодні під головуванням начальника Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайла Шарафаненка відбулась нарада на предмет участі Болградського району в проведенні обласних тактико-спеціальних навчань, щодо поглиблення теоретичних знань, набуття практичних умінь.

У нараді взяли участь заступники голови Болградської РВА Валерій Єребакан та Олександр Іорданов, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, члени комісії ТЕБ та НС, керівники комунальних підприємств, закладів охорони здоров’я, начальники відділів освіти району, представники надавачів інтернет-послуг, голови громад Болградського району та відповідальні особи за цивільний захист.

Під час наради присутні обговорили алгоритм дій у разі припинення електропостачання в районі. Кожен учасник доповів про готовність підприємств газопостачання, мобільного зв’язку, бригад енергопостачання до роботи у разі блекауту.

Керівники громад озвучили проблеми, з якими вони стикають під час відключення. Також обговорювалась робота пунктів незламності в населених пунктах району.

По завершенні керівник району надав доручення щодо підготовки усіх причетних до проведення обласних тактико-спеціальних навчань.