1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРОВІВ  РОБОЧУ ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИЦТВОМ БОЛГРАДСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ ІНСПЕКЦІЇ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДПС В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

03 вересня заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов провів робочу зустріч з начальником Болградської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Тетяною  Мавровою та її заступником Мариною Каратанас. Обговорено результати та проблемні питання зустрічі з представниками Городненської сільської територіальної громади та складено ряд спільних  заходів щодо наступних зустрічей з представниками інших громад району.

Також обговорено питання інформування суб’єктів господарювання про застосування реєстраторів розрахункових операцій, програмних реєстраторів розрахункових операцій або застосування книг обліку розрахункових операцій платниками єдиного податку другої-четвертої груп, які проводять готівкові розрахунки.

Склали спільний графік зустрічей з представниками громад з метою роз’яснення вимог діючого законодавства та інших законів, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи.