1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ТРИВАЄ ПРИПИСКА ДО ПРИЗОВНИХ...

ТРИВАЄ ПРИПИСКА ДО ПРИЗОВНИХ ДІЛЬНИЦЬ

Нагадуємо, що у відділеннях Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки протягом січня – березня проводиться щорічна приписка до призовних дільниць.

ДЛЯ ЧОГО?

Згідно із законом України «Про військовий обов’язок і військову службу» приписка громадян України чоловічої статі до призовних дільниць проводиться з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

КОГО ПРИПИСУЮТЬ?

Цього року до призовних дільниць приписують юнаків 2006 року народження.

ЩО З СОБОЮ МАТИ?

Амбулаторну картку, паспорт громадянина України.

ТАКОЖ НАГАДУЄМО! Від явки на приписку звільняються особи, які мають тяжкі захворювання та позбавлені можливості вільного пересування, що повинно підтверджуватися довідками відповідних лікувально-профілактичних закладів або медико-соціальних експертних комісій, які можуть представити їх близькі родичі.

ЩО ОТРИМУЮТЬ?

Громадянам, приписаним до призовних дільниць, видається ПОСВІДЧЕННЯ ПРО ПРИПИСКУ до призовної дільниці та проводиться розяснення їх прав та обовязків з додержання правил військового обліку!