1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СЬОГОДНІ БОЛГРАДЩИНА ПРОСТИЛАСЬ З...

СЬОГОДНІ БОЛГРАДЩИНА ПРОСТИЛАСЬ З ГЕРОЄМ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ

Ставши на оборону Незалежності та суверенітету України, 14 червня 2023 року під час виконання бойового завдання, від поранень, несумісних з життям, на Донеччині трагічно обірвалося життя 43-річного жителя м. Болград, військовослужбовця військової частини А2613 Ігоря Олександровича Яськова.

Сьогодні, 21 червня живим коридором, з державними прапорами, зі сльозами й на колінах жителі Болградської громади провели в останню путь земляка, що  віддав життя за Україну, за територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.  

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли керівники району, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. В останню путь Героя провели від  залу прощання ритуальних послуг, де відбулось заупокійне богослужіння за українським воїном та до місця вічного спокою, де відбулось прощання із загиблим.

Зі словами скорботи до присутніх звернулися заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Дмитро Дімитров,  заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський, Болградській міській голова Сергій Димитрієв.

«Для нас він завжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості. Тим, хто був не байдужим до долі України, хто мріяв про краще майбутнє і світлий, мирний завтрашній день» – звернувшись до родини загиблого зазначив заступник начальника Болградської РВА Дмитро Дімитров.

Поховали з усіма почестями Ігоря Яськова на Болградському міському кладовищі.

Вічна пам’ять захиснику України!

Ніколи не забудемо…

Герої не вмирають! Слава Україні!!