1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: МОЛОДІЖНА РАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: МОЛОДІЖНА РАДА ПРОВЕЛА БЛАГОДІЙНИЙ ФЛЕШМОБ «Я – ЦЕ УКРАЇНА!»

15 квітня 2022 року представниками Молодіжної ради при Арцизькій міській раді був проведений благодійний флешмоб “Я- це Україна”.
Місце проведення – приринкова площа м.Арциз.
Мета цього заходу зібрати кошти і допомогти сформувати продовольчий резерв та закупівлю речей першої необхідності для тих районів і громад Миколаївської області, які знаходиться на лінії розмежування та вкрай потребують гуманітарної допомоги.
Активна молодь Арцизької громади приєдналася до благодійної справи і внесла свій вклад, щоб допомогти людям Миколаївської області, які потребують гуманітарної допомоги.
На благодійному флешмобі працювало 7 локацій.
У першій локації “Подаруй талант Україні” люди зачитували власні вірші, відомих поетів та співали пісні.
У другій локації була організована фотозона “Я Україну”, де працювавали фотографи –волонтери, які професійно фотографували за символічну суму, що піде на благодійність.
У третій локації “Я бажаю Україні …” люди писали свої щирі почуття, вислови, побажання для нашої України
У четвертій локації “Символічні обереги й подарунки” можна було придбати сувеніри, обереги, солодощі та інше за певні кошти, які теж підуть на благодійну справу!
У п’ятій локації ” Щедрість арцизян » був організований аукціон, де розігрувалися 2 торта та Великодні кошики і солодкі букети.
У шостій локації працював центр з надання безоплатної правової допомоги , де люди консультувалися з певних правових питань.
Сьома локація – це лотерея “Що ти знаєш про Україну?”, де люди відповідали на поставлене питання і отримували прапорець за правильну відповідь.
Загальними зусиллями було зібрано 19 250 грн .
Молодіжна рада при Арцизькій міській раді безмежно всім вдячні Це ще раз показує ,що сила саме в єднанні
Наша сила в тому , що ми – українці !!!
Слава Україні
За інформацією Арцизької міської ради